Sata vuotiaassa majatalossa

on tunnelmaa

 

Talon historiaa

Päärakennuksemme on rakennettu 1800 -luvun lopulla yksityiskäyttöön. Vuonna 1917 Nauvon Marttayhdistys kuitenkin etsi tiloja saaristolaisten majoittamista, ruokailuja ja kokoontumista varten ja tällöin päärakennuksemme siirtyi Nauvon Martoille ja sai nimekseen Marttahemmet / Marttakoti. Marttahemmet oli "koti" monille saaristolaisille vuosikymmenien ajan, aina 1980 -luvun lopulle asti.

 

Talonpoikaisantiikkia, ruusuja, pitsejä ja kauniita pieniä esineitä ja yksityiskohtia, niitä löydät Majatalo Martasta. Majatalossamme viihtyvät niin nuoret kuin vanhemmat vieraat, pariskunnat, sinkut ja perheet. Lapsille rauhallisessa pihassa ja ympäristössä on paljon virikkeitä erilaisiin leikkeihin ja peleihin. Vanhat rakennukset ja lähialueen vehmas saaristolaisluonto vaelluspolkuineen ja uima rantoineen sekä vierasvenesatamineen ja rantaravintoloineen tarjoavat ihanat puitteet niin ulkoiluun kuin mukavaan olemiseen ja elämästä nauttimiseen. Päivän kruunaa maittava lounas tai illallinen Martan ravintolassa tai terassilla. Tähän lisäksi tai muuten vain, kuppi tuoretta Presidentti kahvia Martan Wanhanajan kahvilassa, aina itse tehdyillä tuoreilla kakuilla tai korvapuusteilla höystettynä.

 

Talon ja pihapiirin vuosia ei tarvitse, eikä pidä salata. Totuuden nimissä vanhat lattiat voivat narista, mutta se onkin osa sitä charmia, jota vanha talo huokuu. Kuten yli sata vuotiaalle päärakennukselle sopii, on kalustus pääosin vanhaa ja muutenkin tyyliin sopivaa. Meillä siis myös antiikin ystävät viihtyvät!

 

Martassa yövyt talonpoikaisantiikilla sisustetuissa viihtysissä huoneissa. Valittavanasi on:

 

1 hlö huoneita

2 hlö huoneita (sekä pari-/ että erillisillä vuoteilla),

4 hlön tilavia perhehuoneita (parivuode ja kerrossänky perheen nuorisolle)

5 hlö perhehuone, jossa on parivuode, kerrossänky sekä vuodesohva. Tämän suurimman huoneen yhteydessä on myös oma pienoiskeittiö perheen käyttöön.

Muutamiin huoneisiin saa myös lisävuoteen, tiedustele tätä kun teet varaustasi.

 

Martan majoitustilat ovat Hostell -tasoa, eli ero Hotellitasoon on se, että WC- ja suihkutilat sijaitsevat heti huoneen ulkopuolella. Mutta ei hätää, saniteettitiloja on runsaasti, ne ovat siistejä eikä ruuhkaa pääse syntymään.

SV | FI | EN