Kokousta rennosti saaristossa!

Martassa heitetään kravatti naulaan ja löysätään paidankaulusta. Ja jos oikein rohkeiksi ryhdytään, niin heitetään kengät nurkkaan ja vedetään villasukat jalkaan. Lähtökohdat onnistuneeseen palaveriin tai kokouspäiviin on luovuus jossa ajatukset pääsevät uusiin ulottuvuuksiin. Normaalista työympäristöstä täysin poikkeavassa tilassa ja ympäristössä luodaan uusille ajatuksille ja innovaatioille tilaa. Kaadetaan raja-aitoja ja nautitaan elämän perusasioista, kuten hyvästä ruuasta, kauniista ympäristöstä, luonnosta ja 150 -vuotta vanhan parvisaunan lempeistä löylyistä.

 

Martan tilat soveltuvat hyvin mitä erinäisimpiin koulutus- ja kokoustilanteisiin ja päiviin. Martan sali toimii yhtenäisenä omana tilanaan tai sen voi jakaa kolmeen pienempään tilaan. Saunatupaamme mahtuu hyvin max. 12 hengen ryhmä pitämään ideariihtä. Vanhat hirret ja takkatulen loimotus toimivat loistavina inspiraation lähteinä.

 

Voimme tarjota myös täysin erilliset kokoustilat n. 25 hengen ryhmille viereisestä kokoustilarakennuksesta. Ja jos suuremmalle tilalle on tarvetta, palvelee siinä tapauksessa Framnäsin sali kokoustajia. Saliin mahtuu jopa 250 henkeä yhtäaikaa. Tiloista ei siis ole puutetta, kun ajatuksissa on Saaristokokouksen järjestäminen.

 

Kerro toiveesi kokouspaketin suhteen, me kokoamme sen muistorikkaaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi!

SV | FI | EN