LEIRIKOULUT

Majatalo Martta on tullut tutuksi jo monelle leirikoululaiselle vuosien aikana. Tarjoammekin ainutlaatuisen, kodinomaisen, pullantuoksuisen ympäristön, josta on helppoa ja turvallista lähteä tutkailemaan ja ihmettelemään saariston monipuolisuutta.

 

Toteutamme Leirikouluja yhteistyössä Suomen Saaristovarauksen ja Saaristomeren luontokoulun kanssa. Luontokoulu räätälöi mielenkiintoisen, juuri sinun luokallesi sopivan ohjelman ja me, Majatalo Martta, tarjoamme unohtumattomat puitteet, hyvän kotiruuan jota piristävät saariston maut lapsen suuhun sopivalla tavalla.

 

Luontokouluun voit tutustua osoitteessa: www.luontokoulu.fi

Leirikoulu saaristoon ja Nauvoon on monelle kuin ulkomaanmatka. Kuuleehan toista kotimaista kieltä eli ruotsia joka paikassa, se on näkyvä ja kuuluva osa Nauvon elämää: suomen- ja ruotsinkieli rintarinnan.

 

Saaristoon ja Nauvoon kannattaa tulla kaikkina vuoden aikoina. Jo aikaisin keväällä on havaittavissa luonnon herääminen ja muuttolintujen parvet, ne ovat upea kokemus. Syksyllä saariston ruska vetää vertoja Lapin ruskalle. Meri pitää sään hyvin leutona ja miellyttävänä aina marraskuulle asti.

 

Haluamme olla mukana toteuttamassa elämystä lapsillenne, elämystä josta jää hyviä muistoja ja kokemuksia koko elämän ajaksi!

 

 

Leirikoulu saaristossa on ikimuistoinen elämys nuorelle!

SV | FI | EN