LÄHETÄ VIESTI

Lomakkeen lähettämistä ...

Virhe!

 

KARTTA

AJO-OHJE

Turun, Kaarinan ja Paraisten suunnasta saavuttaessa on Nauvoa ennen yksi lautta, Parainen - Nauvo lautta. Lautta liikennöi kesäaikaan tiheään 15 minuutin välein, muutoin hieman harvemmin. Matka lautalla kestää vain noin 10 min. Linkki lautta-aikatauluihin. Lautalta on noin 15 min ajomatka (autolla) Nauvon keskustaan, jossa heti kirkon jälkeen ensimmäisestä risteyksestä (tien nimi Kyrkvallen/ Kirkkovalli) käännytään oikealle ja Majatalo Martta näkyykin rinteessä ylhäällä vasemmalla.

 

Nauvoon keskustaan pääsee luonnollisesti myös Korppoon suunnasta, Saariston Rengastietä Korppoo - Nauvo lautalla. Lautalta on 15 min ajomatka (autolla) Nauvon keskustaan, jossa juuri ennen kirkkoa olevasta risteyksestä (tien nimi Kyrkvallen/ Kirkkovalli) käännytään vasemmalle ja Majatalo Martta näkyykin rinteessä ylhäällä vasemmalla.

 

Kesäaikaan pääsee myös Naantalin suunnasta Rymättylän Hankasta liikennöivällä yhteysalus M/s Östernillä. Yhteysalus M/s Östernin matka kestää noin tunnin, se tekee väli pysähdyksen Seilin saarelle, joka on itsessään myös kokemuksen arvoinen vierailu kohde historiansa takia. M/s Östern saapuu Nauvon Vierasvenesatamaan, josta on noin 300 m matka Majatalo Marttaan.

 

Majatalo Martta

Kirkkovalli 6

21660 Nauvo

Vastaanotto +358 (0) 40 632 9139

Aili Uija +358 (0) 40 6486302

info@majatalomartta.fi

Omistaja:

Nauvon Majatalot Oy konkurssipesä

c/o Aatsto Krogerus Oy
Yliopistonkatu 21
20100 TURKU

 

Pesänhoitaja

Varatuomari Heikki Vesa

+358 (0)44 075 3954

heikki.vesa@krogerus.com

 

 

SV | FI | EN