Koe ainutlaatuinen kaksikerroksinen parvisaunamme!

 

Pihasaunamme on ollut pihapiirissä paikoillaan vasta 10 vuotta, mutta sen ihanuus ja ainutlaatuinen tunnelma ovat jo ehtineet kiiriä Nauvon rajojen ulkopuolelle. Martan parvisauna hoivaa sekä ruumista että sielua.

 

Tunnelmallinen vanhoja saunaperinteitä kunnioittava saunamme muutti Nauvoon Hämeen  Hattulasta. Sauna rakennettiin 150 vuotta vanhan torpan hirsistä perinteisin menetelmin. Tämä takaakin sen, että pihasaunamme ei olekaan ihan tavallinen, vaan parvisaunan tervantuoksuisilla lauteilla on tarjolla varsin erikoinen saunaelämys.

 

Pihasaunamme on kesäaikaan majoittujiemme käytössä klo 16.00-– 19.00 sekä aamulla9.00-––11.000 välisen ajan. Saunassa on naisille ja miehille omat puolensa. Näin perhe tai seurue voivat saunoa samanaikaisesti. Saunamme on rakennettu niin, että keskusteluyhteys (ei näköyhteys) toimii saunan puolella hienosti naisten ja miesten puolten välillä. Saunominenhan on sosiaalinen tapahtuma, niin myös meillä Martassa.

 

Omalla vuorolla pihasaunaan pääsee sesonkina yleisen saunavuoron ulkopuolella, saunaa voi vuokrataa oman ryhmän tai perheen käyttöön yksityisesti. Yksityisen saunavuoron hinta on Martassa majoittuvilta 30,00 € / tunti / saunapuolisko (max. 6 hlö / saunapuolisko ja  lisähenkilöt 5,00 € / hlö). Ei majoittujilta saunan vuokran  minimimaksu omalle saunapuoliskolle on 30,00€ / tunti / 2 hlö ja lisähenkilöt 5,00 € / hlö. Ei majoittujille hinnat eivät sisällä pyyhkeitä.

 

Saunatupa

Saunomisen jälkeen on rauhoittavaa vielä istahtaa hetki ystävien kanssa pöydän ääreen. Saunan ja pukutilojen lisäksi pihasaunassamme on mukava tupahuone, jossa iltaa voi jatkaa ystävien kanssa istuskellen ja maailmaa parantaen. Saunan lisäksi voimme tarjota sinulle ja ryhmällesi sekä ystävillesi ruokaa tai iltapalaa saunatuvalle. Pyydä tarjousta omasta saunavuorosta ruokailulla tai iltapalalla.

 

"Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut"

 

SV | FI | EN